u 54. godini života

Preminuo bivši košarkaš Kaknja i Čelika Jakub Genjac

26.03.2020.
u 14:38

Bivši košarkaš i trener Kakanja Jakub Genjac (1966), preminuo je danas u KB Zenica 54. godini života - potvrdio je Feni Samir Lušija, njegov bivši suigrač i prijatelj.

Genjac je igračku karijeru počeo u Kaknju, nastavio u zeničkom Čeliku, s kojim je 1990. godine izborio prvi i jedini plasman tog kluba u Prvu ligu bivše Jugoslavije. Nakon Čelika, između ostalog, nosio je dres hrvatskih klubova Kvarnera iz Rijeke i Splita. Bio je i trener seniorske ekipe Kaknja, s kojim je izborio plasman u elitni razred bh. košarke, a u zadnje je vrijeme bio trener mlađih uzrasta KK BIG iz Visokog.

- Nažalost, Jakub je izgubio bitku s teškom bolešću. U ovom trenutku ne znamo kada će biti pokop - kaže Lušija, koji napominje da zbog izvanredne situacije zbog koronavirusa neće biti moguće da posljednjem ispraćaju ovog poznatog sportaša nazoče svi koji bi željeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije