nogomet

Predsjednik Rome: Džeko je visok i svi misle da se po njemu mogu penjati i vješati!

Edin Džeko
20.09.2016.
u 21:45

Edin Džeko je svojim padom u kaznenom prostoru na utakmici protiv Fiorentine napravio pravu pobunu. Iz Firence stižu optužbe da je bh. napadač simulator, dok u Romi brane svog igrača. A nakon što je sportski direktor Rome Waltera Sabatini odgovorio svom kolegi iz Fiorentine Pantaleu Corvinu, isto su napravili i trener Luciano Spalletti i predsjednik kluba James Pallotta.

"Odgovorio mu je Sabatini. Corvino je veliki profesionalac, njegove riječi samo bacaju sjenu na dobar Fiorentinin nastup. Samo potiče ljude da ponovno odu pogledati što se zapravo dogodilo, a nakon toga svima postaje jasno. Džeko? Pa samo pogledajte tko je on i kako igra, razumjet ćete koje su njegove kvalitete," rekao je na konferenciji za medije Luciano Spalletti, piše Goal.

James Pallotta je u razgovoru Sky Sportu naglasio koliko je Džeko važan momčadi.

"Kad smo pregovarali o Džeki znali smo da je veliki talent, ali ja sam smatrao da može biti i sjajan vođa. Nevjerojatno je koliko on puno radi. Naravno da je Serie A drugačija od Premier lige iz koje je došao i da mu je bilo potrebno vrijeme za prilagodbu. Čseto igračima treba od šest mjeseci pa i do godinu dana da se priviknu na novu ligu. Ok, možda je prošle sezone propuštao neke jeftine prilike, ali isto tako on u našoj igri jako dobro kontrolira prostor. Mislim da je ove godine puno jači," rekao je James Pallotta pa se osvrnuo na sporni jedanaesterac:

"On je velik i ljudi uzimaju zdravo za gotovo kada se braniči doslovno penju po njemu, naslanjaju se na njega u skoku... I ponekad mu se ne sviraju prekršaji, ali ne krivim suce za to jer teško je uspoređivati nekoga tko je Džekine visine i nekoga puno manjega. Naravno da ga to frustrira i da je napet, ali to ne znači i da ne može imati puno bolju sezonu."

"Svi u klubu smo zadovoljni s njim. Pa pogledajte samo utakmicu protiv Sampdorije u kojoj je ušao s klupe i zajedno s Francescom promijenio ritam čitave utakmice," zaključio je Pallotta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije