novi izazivač

Potvrđen spektakl u nedjelju: Usman protiv Masvidala u novoj glavnoj UFC borbi

06.07.2020.
u 07:55

Jorge Masvidal je dogovorio sve uvjete s UFC-om te je postao novi izazivač u borbi protiv Kamarua Usmana za titulu prvaka velter kategorije nakon što je Gilbert Burns bio prisiljen otkazati nastup u glavnoj borbi UFC 251 priredbe.

Meč između Usmana i Masvidala je prije nekoliko mjeseci bio i planiran kao prva opcija, a sada je službeno postao glavna borba priredbe koja se 12. srpnja održava na Yas otoku u Abu Dhabiju, piše Klix. 

Masvidal je prva opcija za status izazivača bio još od studenoga prošle godine kad je u Madison Square Gardenu svladao Natea Diaza, što mu je bio treći trijumf u nizu.

Međutim, došlo je do problema u odnosima s UFC-om nakon što nije bio zadovoljan ponuđenim honorarom za koji je vjerovao da bi trebao biti veći.

UFC je odlučio priliku dati Burnsu, ali čini se da su nakon situacije u kojoj su se jučer nenadano našli odlučili Masvidalu izaći u susret.

Inače, Usmanu će ovo biti druga obrana titule koju je osvojio u ožujku prošle godine, a prvu je odradio u prosincu prošle godine kad je prekidom u petoj rundi svladao Colbyja Covingtona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije