stigao Šimun Mikolčić

Posljednjeg dana prijelaznog roka Široki doveo još jedno pojačanje

08.09.2023.
u 19:14

Posljednjeg dana prijelaznog roka 19-godišnji ofenzivni veznjak Šimun Mikolčić postao je novi igrač NK Široki Brijeg. Na Pecaru stiže na jednogodišnju posudbu iz NK Osijek.

U kolovozu 2021. godine potpisao je profesionalni ugovor i sa 17 godina postao najmlađi profesionalac kluba. Za matični klub debitirao je protiv NK Istra 1961 u Gradskom vrtu.

- Sretan i zadovoljan dolazim u jedan ambiciozni klub kakav je Široki Brijeg. Trudit ću se opravdati ukazano povjerenje ljudi iz kluba i svojim igrama razveseliti naše navijače. Spreman dočekujem izazove koji su pred nama - kazao je Šimun Mikolčić nakon potpisa ugovora i određenog prvog treninga.

Potrebnu seniorsku afirmaciju tražio je preko, najprije, druge momčadi osječkog kluba, a zatim i HNK Cibalia Vinkovci za koju je prošle sezone u hrvatskoj 1. NL upisao 30 nastupa, postigao pet pogodaka i ubilježio pet asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?