Mladen Žižović

“Pokušat ćemo iskoristiti izostanke kod Zrinjskog”

03.03.2019.
u 09:14

Uoči utakmice s Radnikom trener Zrinjskog Blaž Baka Slišković ima velikih problema u vrhu napada. Upitan je nastup Veselinovića te Bekića koji se žali na ozljedu aduktora. Osim njih, ne konkuriraju Šovšić i Bencun.

Napadači nisu u formi

Bakini napadači svakako nisu u nekoj pretjerano dobroj formi, ali smanjeni manevarski prostor svakako mu neće koristiti pred današnju (15 sati) utakmicu s Radnikom na domaćem terenu.

- Vidjet ćemo nakon posljednjeg treninga tko je sve sposoban za nastup, samo oni nogometaši koji budu 100 posto spremni konkurirat će za utakmicu. Hoćemo li promijeniti sustav igre u odnosu na Sarajevo, i to ćemo odlučiti pred samu utakmicu, ovisno o tome koga budemo imali na raspolaganju - istaknuo je trener Mostaraca govoreći o izostancima svojih igrača.

- Ovo je vrlo važan i težak susret za nas. Radnik je pobjedom protiv Željezničara pokazao kako je čvrsta momčad. Borbenošću i kvalitetom su odnijeli sva tri boda. Vjerujem kako će biti čvrsti i ovdje, kao i uvijek, i dobro se moramo potruditi ako mislimo uzeti sva tri boda.

Razgovarali smo o toj temi, dvije teške utakmice su pred nama, Radnik i Mladost, iz kojih moramo izvući dobre rezultate, a kad to završi, razmišljat ćemo o revanšu sa Sarajevom - kazao je još u petak na konferenciji za medije trener Mostaraca. Teško je pogoditi u kakvom će sastavu nastupiti HŠK Zrinjski, trener Blaž Slišković će Radniku možda suprotstaviti sljedeću postavu igrača u formaciji 4-2-3-1: Soldo - Galić, Jakovljević, Barišić, Stojkić - Perišić, Bekrić, Čirjak - Filipović, Čurjurić, Marković - Hajdarević.

Bez pobjede u Mostaru

Radnik u Mostaru još nije ostvario pobjedu protiv Zrinjskog. U 10 susreta bijeljinski klub je ostvario samo dva remija. Trener Mladen Žižović je u dresu mostarskog kluba ostavio veliki igrački trag.

- Preostale su nam još dvije utakmice prije formiranja trećeg kruga, a cilj nam je da sa što više bodova ući u odlučujući dio prvenstva. U Mostaru nas očekuje teška utakmica protiv aktualnog prvaka, koji nije pobijedio na otvaranju proljetnog dijela sezone, tako da će domaći igrači dati sve od sebe kako bi stigli do sva tri boda i ostali u trci za naslov sa Sarajevom. Pokušat ćemo iskoristiti njihove slabosti i činjenice da su u problemima s ozljedama – rekao je Žižović koji će biti lišen usluga vratara Mladena Lučića, Nikole Popare i Ismara Hairlahovića. Neizvjestan je nastup i Srđana Bečelića.

Na golu bijeljinskog Radnika u susretu sa Zrinjskim stajat će Igor Marković, čuvar mreže koji je dosad branio samo 90 minuta u Kupu BiH protiv Kozare (4:1).•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije