Šuker

Pokazali smo dobru igru, sada idemo utakmicu po utakmicu

Šuker
22.06.2016.
u 07:05

Hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je pobijediti aktualne europske prvake. U Bordeauxu su sa 2:1 svladali furiju koja je na teren istrčala s najboljom momčadi. Mrežu Subašića načeo je Morata već u sedmoj minuti utakmice, na kraju prvog poluvremena Kalinić je stisnuo za 1:1, a posljednji pogodak, tri boda i prvo mjesto u skupini donio nam je Ivan Perišić u 86. minuti. Subašić je bio zaposlen, a Hrvatsku je spasio od gola, nakon što je Sergiju Ramosu obranio jedanaesterac. Osim igrača, osmijeh sa lica nakon utakmice nije sakrivao ni predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Znamo da smo na Europskom prvenstvu  i svaka trošnja se vrati, nemojmo zaboraviti da smo pobijedili jednu Španjolsku. Pokazali smo dobru igru, bilo je zadovoljstvo biti na tribinama i biti dio ove generacije. Opravdali smo sve malde igrače i vidjeli smo da su španjolski i navijači i igrači bili uplašeni hrvatske premoći.

Prokomentirao je Šuker i postavu koju je od prve minute na teren poslao izbornik Čačić.

- Izbornik je taj koji odlučuje, taj koji daje. U pripremi utakmice mislim da smo bili kompaktni i da smo imali dosta lopte u nogomma, sada idemo utakmicu po utakmicu i to ponizno, rekao je Šuker za HRT.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije