PLANULO 10.000 DRESOVA

Pogledajte čime je katarski emir platio Barceloni za Neymara

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Ivan Halar
05.08.2017.
u 12:47

Dres s imenom Neymar Jr. na leđima i brojem deset stoji 100 eura i s 10.000 prodanih primjeraka PSG je samo u petak zaradio milijun eura.

Francuski nogometni prvoligaš PSG je u petak prodao 10.000 dresova s imenom svog novog pojačanja i najskupljeg nogometaša svijeta brazilske zvijezde Neymara.  

Dres s imenom Neymar Jr. na leđima i brojem deset stoji 100 eura i s 10.000 prodanih primjeraka PSG je samo u petak zaradio milijun eura. Ako bi PSG svaki dan prodao 10.000 dresova s imenom brazilskog nogometaša, tada bi 222 milijuna eura, koliko su platili Barceloni za njegov dolazak, vratio do sredine ožujka s obzirom da prihod od prodaje dijeli s proizvođačem sportske opreme Nike. Dres s Neymarovim imenom se u petak prodavao u dvije trgovine u Parizu, na Champs-Elysees i kod stadiona Park Prinčeva, tako da su prodavači odlučili u subotu uvesti pravilo da jedna osoba smije kupiti samo jedan dres. 

Neymara će PSG navijačima predstaviti danas u 13,45 na domaćem stadionu prije prve utakmice nove sezone prvenstva protiv Amiensa. No, Brazilac neće danas debitirati za PSG jer je malo 'zapelo' s njegovim dokumentima pa se prvi nastup u novom dresu očekuje  sljedećeg vikenda kada PSG gostuje kod Guingampa dok bi na Parku prinčeva mogao debitirati 20. kolovoza protiv Toulousea.  

Dodajmo i kako se na društvenim mrežama pojavila fotografija čeka kojim je katarski emir, šeik Tamim bin Hamad Al Thani, uplatio 222 milijuna eura za Neymara. Iznos je Barceloni proslijeđen s računa Katarske nacionalne banke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije