Otkaz na Facebooku

Petrović: Volio bih da je popularnost došla zbog igre, a ne otkaza

dadad
03.10.2015.
u 06:15

Bivši trener Drine iz Zvornika Vladica Petrović je zbog poteza spomenutog kluba postao poznat širom Europe. Informaciju kako je trener bh. premijerligaša za otkaz saznao na službenoj Facebook stranici kluba te da je pri tomu zahvalio na obavijesti, prenijeli su ne samo mediji u regiji već i većina europskih sportskih medija.

Podrška prijatelja

Sada već bivši trener Zvorničana ističe kako bi više volio da je postao poznat po rezultatu sa zvorničkim klubom. - Istina je da sam za smjenu saznao na Facebooku i da sam ostavio komentar dok sam čekao i službenu obavijest. Iskreno, više bih volio da je popularnost došla zbog rezultata, nego ovako. Ipak, ako ima nešto dobro, to je da su mi se javili brojni prijatelji kako bi me pitali što se dogodilo i kako bi mi pružili podršku - rekao je Vladica Petrović koji je prije Drine s uspjehom vodio Metalac iz Gornjeg Milanovca koji je uveo u Super ligu Srbije, prenosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Trener je od početka imao velikih problema u Drini. Klub je kasnio s pripremama, igrači su dovođeni u hodu, a Drina nije imala klupsku upravu. Agencija koja je vodila momčad je igračima stalno obećavala isplatu plaća, kojih nije bilo sve do prekida rada.

Popularnost

Na kraju je ceh svemu platio trener koji je, međutim, za kratko vrijeme stekao znatnu popularnost u Zvorniku svojim radom. - To mi je svakako velika utjeha. Građani Zvornika su me podržali i lijepo prihvatili. Radili smo u uistinu teškim uvjetima, bez novca i klupske uprave. Također, bilo je i nepravde na nekim susretima. Meni je iskreno žao što napuštam Drinu jer tu ima mnogo dobrih igrača. Zvornik je mali grad, a mi smo u prvoj momčadi u pobjedi nad Borcem imali sedmoricu domaćih nogometaša, a još dvojica su ušla u igru. Želio sam svoje znanje prenijeti njima i žao mi je zbog svega. Ne znam, možda se netko uvrijedio kada sam rekao kako Drina mora stvarati momčad za iduću sezonu, kako mora okupiti nogometaše iz okolice Zvornika i da se prva momčad iduće sezone mora vratiti u Premijer ligu BiH. Ja sam uvijek bio iskren i nisam se plašio rada. Da su mi dopustili da ostanem, sigurno bih ostao raditi unatoč svim problemima - istaknuo je na koncu razgovora za portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba trener Petrović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije