izbornik BiH

Petev: Primili smo gol iz kornera koji nije bio, Kolašinac ne izgleda dobro

ivaylo petev
02.09.2021.
u 08:06

"Bili smo balansirani, išli smo u napad sa šest igrača, imali smo šanse, no bili smo oprezni jer imaju nevjerojatnu moć u napadu", rekao je bh. izbornik

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev nakon utakmice s Francuskom izjavio je kako je zadovoljan bodom i čestitao je svim nogometašima na dobroj igri.

"Naravno da sam zadovoljan. Čestitam momcima, odigrali su dobru utakmicu. Postavili smo se jako dobro taktički protiv svjetskog prvaka, zabili smo gol, a odmah primili gol iz kornera koji nije bio. Čestitam svima koji su igrali i onima koji nisu, a mi imamo jako dobru atmosferu i svi žele igrati za naš tim", rekao je Petev za Nova BH i nastavio:

"S obzirom na to da smo igrali protiv Francuske, po meni najjače ekipe na svijetu, jedna pogreška može odvesti sve u kanal. Bili smo balansirani, išli smo u napad sa šest igrača, imali smo šanse, no bili smo oprezni jer imaju nevjerojatnu moć u napadu. Morali smo pametno igrati utakmicu.", dodao je bh. izbornik, prenosi Klix.  

O Seadu Kolašincu koji se ozlijedio na početku drugog dijela je kazao:

"Sad sam pričao s njim, mislim da će u četvrtak proći neke testove, ali ne izgleda dobro", dodao je Petev.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?