nakon ždrijeba

Petev: Drago mi je da je Finska tu, da im vratimo dug

ivaylo petev
16.12.2021.
u 21:01

Ždrijeb grupa UEFA Lige nacija 2022/23. održan je danas u Nyonu, a Bosna i Hercegovina će u grupi 3 lige B za protivnike imati Finsku, Rumuniju i Crnu Goru.

Nakon ždrijeba izbornik Ivaylo Petev se osvrnuo na grupu.

“Drago mi je da je opet Finska tu, da im vratimo dug iz prošlih kvalifikacija. Tu je još Crna Gora i Rumunija i mislim da protiv svih reprezentacija imamo šansu. Možemo biti među prvima, ali sve ovisi o nama. Moramo biti bolji nego u prošlim kvalifikacijama. Imali smo većinu dobrih utakmica osim Finaca, moramo analizirati – gdje smo bili bolji, da budemo još bolji. Gdje smo odigrali loše da se popravimo i analiziramo. Moramo napredovati i da budemo čvrsti i jaki”, rekao je Petev, javlja N1. 

“Najnezgodniji termin za igrače jer su istrošeni i fizički i pshički. Takav je kalendar UEFA-e i mi se moramo prilagoditi. Važno je da nađemo motivafiju i da odigramo dobro i odradimo dobar posao. To nam je najvažnije.”, dodao je izbornik. 

Četiri utakmice bh. reprezentacija će odigrati u lipnju iduće godine, a dvije u rujnu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?