BOŽIĆNI DOMJENAK

Perez biranim riječima pričao o Luki: Otkrio što Modrić znači Realu

Reuters/Pixsell
12.12.2018.
u 12:02

- Osvojili smo tri uzastopne europske nogometne titule i to je produkt enormnog rada koji se zasniva na vrijednostima koje promiče Real Madrid.

Svečano je bilo u Realu gdje je predsjednik Florentino Perez organizirao božićni domjenak za novinare. 

- Prije svega hvala novinarima koji pišu o događajima u našem klubu te prenose njegove vrijednosti. Svjedoci smo jednog od najuspješnijih perioda u klupskog povijesti - započeo je Perez pa nastavio:

-  Prvi smo puta u istoj godini bili prvaci Europe i u nogometu i u košarci. Osvojili smo tri uzastopne europske nogometne titule i to je produkt enormnog rada koji se zasniva na vrijednostima koje promiče Real Madrid. To su poštenje, skromnost i solidarnost.

Predsjednik kraljeva posebno je istaknuo jedno ime.

- Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za sve ono dobro što nam se u posljednje vrijeme događa. On je naš glavni simbol ovog trenutka, a već sada je i legenda Reala. On predstavlja naš talent i sve dobro što dajemo nogometnoj obitelji koja nas prati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije