imali su priliku

Otkriveno zašto je Barcelona propustila dovesti Modrića

modric
Getty
07.12.2016.
u 13:43

Barcelona je 2008. godine imala priliku dovesti Luku Modrića, ali nisu jer nisu razmišljali dugoročno, otkrio je Bojan Krkić Sr. za SER Catalunyja.

Otac bivšeg igrača Barcelone Bojana Krkića u to je vrijeme bio skaut katalonskog kluba, a Katalonci nisu dali zeleno svjetlo za Modrića jer u to vrijeme su imali dovoljan broj veznjaka, piše Goal.

"Sve je bilo u našim rukama. Modrić je bio igrač s pobjedničkim mentalitetom, ali klub nije razmišljao o budućnosti, već samo kratkoročno", rekao je Krkić Sr. pa nastavio:

"Imali smo kontakte u Hrvatskoj koji su nam nahvalili Modrića prije nego je potpisao za Tottenham. Ja sam radio za Barcu i dobio mnogo DVD-a s njegovim igrama za Dinamo i Hrvatsku."

"Konzultirao sam se i sa Zvonimirom Bobanom, koji mi je rekao da je Modrić buduća zvijezda."

No, na Nou Campu su tada procijenili da im pokraj Xavija, Iniesta, Yaye Tourea i Sergija Busquetsa Modrić nije potreban.

Te 2008. Modrić je završio u Tottenhamu, odakle je 2012. otišao u Real, s kojim je nedavno potpisao novi ugovor do 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije