Maradona o Infantinu:

On je ili glup ili senilan, nema druge...

Maradonna
02.03.2016.
u 19:35

Gianni Infantino izabran je za novog predsjednika Fife. Švicarac talijanskih korijena naslijedio je vremešnog Seppa Blattera na čelu najmoćnije svjetske nogometne federacije. Šukerov HNS podržao je Infantina, no ima i onih koji se ne slažu s njegovim izborom na mjesto prvog čovjeka Fife.

Jedan od njih je Diego Maradona . Legendarni argentinski nogometaš u stalnom je sukobu s čelnicima Fife i Uefe, a ništa se nije promijenilo ni nakon izbora za predsjednika na kojem je pobijedio Gianni Infantino.

Maradona smatra kako je suludo da novi predsjednik bude čovjek koji je godinama surađivao s Blatterom i Platinijem, dvojcem koji je izbačen iz nogometa na šest godina zbog korupcije i primanja mita.

- Gianni Infantino je izdajnik i to će uskoro svi vidjeti. Amerikanci još nisu zatvorili istragu o Fifi. Infantino je surađivao s Platinijem i Blatterom, baratao je s njihovim dokumentima i nije ništa znao?! Ako je to tako, onda je ili glup ili senilan. Sad je došao kako bi branio svog šefa Platinija - rekao je Maradona . 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije