POJAČANJE GRČKOG PRVAKA

Olympiakosov priredio predivan doček za Vrsaljka: Šime, sad si dio naše obitelji

vrsaljko
03.07.2022.
u 11:49

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko novi je igrač grčkog prvaka Olympiakosa. Hrvatski desni bek u Grčkoj je i tamo je u petak navečer potpisao ugovor s Olympiakosom na dvije godine uz mogućnost produljenja za još jednu godinu. Dakle, u Pireju bi mogao ostati do 2025. godine.

Vrsaljko se još 2006. godine preselio iz Zadra u nogometnu školu Dinama, jednu polusezonu proveo je na posudbi u Lokomotivi, a onda za prvu momčad plavih odigrao 96 službenih natjecateljskih utakmica. Za 4,8 milijuna eura preselio se u Genovu, potom za 5,5 milijuna eura u Sassuolu, da bi 2018. godine za 14 milijuna eura postao igrač Atlético Madrida za koji je odigrao 89 utakmica, a jednu sezonu proveo je i na posudbi u milanskom Interu.

U subotu je Vrsaljko i službeno predstavljen, a u klubu su mu poručili: "Šime, sad si dio naše obitelji."

Svijet nogometnih transfera se užario, na sve strane nagađa se tko će u koji klub i za koji novac. Za nas je najzanimljivije da je po talijanskim i francuskim izvorima Igor Tudor postao prvi favorit za klupu velikog Olympiquea iz Marseillea. Dogodi li se ta suradnja, bit će to veliko priznanje za Tudora, ali i za hrvatski nogomet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije