SLUŽBENO POTVRĐENO

Ole Gunnar Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda, dobio je otkaz

21.11.2021.
u 12:27

Ole Gunnar Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda. Klub mu je uručio otkaz nakon jučerašnje katastrofe protiv Watforda (4:1).

"Manchester United potvrđuje da Ole Gunnar Solskjaer više nije trener. Hvala na svemu, Ole", poručili su s Old Trafforda. Solskjaer je na klupu Uniteda stigao u prosincu 2018. godine umjesto Josea Mourinha. U sezoni 2019/20., prvoj u kojoj je bio na klupi od početka, Solskjaer je s Unitedom zauzeo treće mjesto u ligi uz polufinala Liga kupa, FA Kupa i Europske lige, da bi prošle sezone momčad završila na drugoj poziciji u prvenstvu uz poraz u finalu Europske lige od Villarreala nakon izvođenja 11-eraca.

No, United je ove sezone upao u veliku krizu koja je kulminirala jučerašnjim porazom od Watforda. Crveni vragovi tek su sedmi u prvenstvu s 12 bodova manje od vodećeg Chelseaja.

Klupu će privremeno preuzeti pomoćnici Darren Fletcher i Michael Carrick, a spominje se mogućnost da će novi trener biti Zinedine Zidane.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?