Širokobriježani velikog srca

Odrekli se nagradnog fonda od 2000 KM za pomoć malom Luki Barešiću

nogomet
Foto: ABCportal.info
1/2
08.02.2015.
u 21:44

Prvi malonogometni turnir prezimena u organizaciji Sportskog centra Pavković u Širokom Brijegu stigao je do same završnice. Čak 45 momčadi, odnosno čak 45 različitih prezimena, kroz mjesec dana natjecalo se za najbolju momčad sastavljenu od igrača istog prezimena. Završnicu turnira, koja se odigrala večeras (nedjelja), izborili su Kvesići, Grbešići, Begići i Kraljevići. Najviše uspjeha su imali Begići, ekipa iz Posušja (Gradac) koji su u finalu bili bolji od Kvesića (Š.B.) 5:1. Treće mjesto pripalo je Grbešićima (Š.B.) dok su četvrtu poziciju zauzeli Kraljevići (Š.B.)

Zanimljivo je i hvale vrijedno spomenuti da su se sve četiri ekipe odrekle nagradnog fonda od 2000 KM koji će zajedno predati malom Širokobriježaninu Luki Barešiću (obitelji). Luka je dječak od 4 godine i boluje od rane mioklone encefalopatije i utvrđen mu je stopostotni invaliditet. Liječnički tim preporuča operaciju koja bi trebala vidno poboljšati zdravstveno stanje dječaka pa su ovi humani igrači rekreativci pokazali da žele sudjelovati u prikupljanju novca za operaciju malog Luke Barešića.

Nakon proglašenja najboljih nastavljeno je prijateljsko druženje ekipa u ugostiteljskom prostoru supermodernog Sporskog centra Pavković. Iako se za ovaj turnir prijavio impozantan broj ekipa, organizatori su nam rekli kako će sljedeću godinu primiti stotinjak ekipa sa područja Hercegovine.

Ovaj jedinstveni turnir su pomogli : Wwin, Mepas, Mikra Matik, MTH Jozić, Pavković paneli, SC Pavković, Namex, Leda, Ataco, Restoran Veseljak, Restoran Kruna, Mesnica Sušac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije