Budala godine:

Odavali počast Chapecoenseu, a on se sprdao

Budala godine
15.12.2016.
u 16:00

Santiago Wanderersi i Everton de Vina del Mar igrali su čileansko prvenstvo, a uoči susreta igrači su držali transparent sućuti za brazilski Chapecoense, čija je gotovo kompletna momčad poginula u padu aviona u Kolumbiji, prenosi 24sata.hr

I tako je 21 igrač držao poruku na kojoj je pisalo "Forca Chape", a jedan je mislio da će biti zabavno malo se sprdati. Dok su ostali držali poruku na kojoj su bili i svi grbovi čilenaskih prvoligaša, branič Santiaga Mario Parra (23) jednom rukom držao je transparent, a drugom je prekrio grb rivalskog kluba Evertona.

Iz njegovog kluba su odaslali nevjerojatno priopćenje da je igrač prekrio grb kako bi ga pridržao jer je baš u tom trenutku nalet vjetra podigao poruku.

Mario se ipak na kraju ispričao, iako nije jasno zašto ako je samo držao transparent koji se digao zbog vjetra, ali disciplinska komisija čileanskog nogometnog saveza kaznila ga je s tri utakmice suspenzije.

- Dobili smo pritužbu iz Evertona zbog ponašanja igrača Santiaga Marija Parre tijekom iskazivanja sućuti za Chapecoense. Jednoglasno smo odlučili da je to bio nesportski potez - rekao je prvi čovjek disciplinske komisije Simon Marin.

 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?