HNS

Objavljene cijene ulaznica za utakmicu Hrvatska – Slovenija

25.08.2021.
u 17:25

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je u srijedu održao 2. sjednicu u Zaboku uz domaćinstvo Županijskog nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije na kojoj su, između ostalog, određene cijene ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu za SP 2022. protiv Slovenije, objavljeno je na službenim stranicama HNS. 

Izvršni odbor HNS-a odredio je da će se cijene ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. Hrvatska – Slovenija (7. rujna u 20.45 sati), koja će se igrati na Poljudu i bit će održana uz prisustvo gledatelja ako to budu dopuštale mjere koje će Nacionalni stožer civilne zaštite objaviti 1. rujna, kretati od 80 do 250 kn.

Predviđene su sljedeće cijene:

Tribina Zapad sredina: 200 kn pretprodaja / 250 kn na dan utakmice
Tribina Zapad: 150 kn pretprodaja / 200 kn na dan utakmice
Tribina Istok sredina: 120 kn pretprodaja / 150 kn na dan utakmice
Tribina Istok: 100 kn pretprodaja / 120 kn na dan utakmice
Tribina Sjever: 80 kn pretprodaja / 100 kn na dan utakmice
Tribina Jug: 80 kn pretprodaja / 100 kn na dan utakmice

Informacije o načinu prodaje ulaznica bit će objavljene nakon odluke Stožera o mogućnosti odigravanja utakmice s publikom, dodaje HNS.

Osim toga, Izvršni odbor usvojio je sve materijale potrebne za održavanje natjecanja ženskog nogometa – kalendar, vodstvo i propozicije natjecanja za 1. HNLŽ, 2. HNLŽ, 1. HNL pionirki i kadetkinja, HNKŽ te ženske mladeži na razini središta, kao i liste sutkinja za navedena natjecanja.

Također, IO je imenovao predsjednike komisija HNS-a te usvojio listu delegata za 3. HNL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije