SVIJET SE ZGROZIO

Nogometaš milovao djevojčicu po grudima, a on ponudio svoje objašnjenje

nogometaš
07.01.2016.
u 18:01

Nogometaš Craig Foster izazvao je pravu pometnju na internetu kad je objavljen video u kojem miluje grudi djevojčice s kojom je izašao na teren. Bivši veznjak Portsmoutha i Crystal Palacea bio je kapitan ekipe Australije u utakmici protiv legendi Liverpoola u Sydneyu. Iako su zaigrali i Steven Gerrard te Robbie Fowler, svima je pažnju privuklo ponašanje 46-godišnjeg Fostera prije utakmice.

Neki korisnici Twittera iskazali su svoju zabrinutost zbog ponašanja nogometaša, drugi su mislili da ovi prvi pretjeruju, a na kraju se oglasio i sam Foster otkrivši da je djevojčica njegova osmogodišnja kći.

"Ovaj video je najblaže rečeno uznemirujuć", napisao je mladić pod imenom Pete Brownlee.

"Profil Craiga Fostera je pun pitanja o ovom "incidentu", a on šuti #čudak", napisao je drugi korisnik.

Ubrzo se na Twitteru oglasio i sam Foster, piše The Sun.

"Hvala svima od 40 tisuća fanova koji su došli na utakmicu legendi. Da smo barem opet mladi. Nema mišića koji nas ne boli, ali bio je užitak", napisao je i izazvao još veću raspravu jer su mnogi komentirali da mu je izbor riječi jako čudan.

"Za sve igrače je bilo jako posebno iskustvo izaći na teren s našom djecom. Moja predivna osmogodišnja kći. Nezaboravno. Šteta što moja 16-godišnja kći i 18-godišnji sin nisu mogli biti tamo. Svakako bih i njih jako čvrsto zagrlio. Posebno iskustvo za oca", napisao je, prenosi Avaz.ba

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije