Mostarci mogu žaliti jer su prikazali bolju igru od Sarajeva, ali su minimalno poraženi

Nema smisla žaliti za prigodama na Koševu

zrinja
11.05.2015.
u 10:01

Nije Zrinjskom ništa na koncu vrijedilo što je u susretu sa Sarajevom bio bolja i konkretnija momčad. Jedan od najboljih igrača koji su igrali u Premijer ligi Leon Benko iskoristio je “dar” obrane Zrinjskog, odnosno Blaića koji nije istrčao na vrijeme kao i ostatak zadnje linije, a iskusni hrvatski napadač, može se reći, rutinski je zabio, kasnije će se ispostaviti za pobjedu.

Promašaji

Zrinjski nije zabio, a za promašaje je kažnjen. Ovom pobjedom Sarajevo je steklo veliku prednost u borbi za naslov, dok je Zrinjskom sada definitivno upitan i izlazak u Europu. - Mislim kako smo većim dijelom igrali dosta dobro. U prvom poluvremenu smo sveli Sarajevo na jedan šut koji je otišao preko gola. Imali smo nekoliko jako dobrih prigoda, pogotovu u drugom dijelu, nismo ih riješili u našu korist, a to u ovakvim utakmicama dođe na naplatu i na kraju smo kažnjeni za promašaje. Mislim kako nam je nadostajalo i malo sreće, a ako ne zabiješ, jednostavno dođe kazna - kazao je nakon susreta trener plemića Vinko Marinović koji se osvrnuo i na situaciju u kojoj se nakon novog poraza nalazi njegova momčad: - Sigurno kako su nam izgledi umanjeni i Sarajevo se nalazi u velikoj prednosti. Međutim, mi moramo gledati na sebe do kraja prvenstva, kako bi do kraja sezone osvojili što je moguće više bodova i osigurali Europu, te ako se nešto povoljno za nas dogodi i upleli u borbu za vrh, iako će to biti teško - dodao je Marinović.

Pritisak

Istina je kako Zrinjski nije bio miljenik sreće na ovoj utakmici pa je udarac Nikolića u sudačkoj nadoknadi zaustavila vratnica. Ali kako bi plemići izbjegli dodatni pritisak pred nove susrete, najbolje bi im bilo da brzo okrenu novu stranicu jer već u srijedu imaju ogled s Travnikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije