Rakitić:

Neka Modrić u finalu Lige prvaka zabije pet golova, ali da Real izgubi!

Ivan Rakitić
20.05.2016.
u 15:40

Barcelona u nedjelju igra finale Kupa kralja (21.30) protiv Seville. Susret je najavio Ivan Rakitić koji je u katalonski klub stigao iz Seville.
- Ako zabijem gol, pognut ću glavu, u znak respekta prema klubu i gradu Sevilli, jer ja ću uvijek biti sevillista i nositi taj klub u srcu. No, dakako da ću htjeti pobjedu i dati sve od sebe da trofej ode u Barcelonu - rekao je Rakitić, prenosi Goal.

Priznao je da je čestitao bivšim suigračima na trijumfu u Europskoj ligi.

- Razgovarao sam s Reyesom i još nekima, ali to ne znači da ću im popuštati u nedjelju - rekao je Rakitić i dodao:

- Finale kupa posebna je utakmica, a pogotovo meni, jer mi je srce dijelom na drugoj strani. Ali, ponavljam, dat ću maksimum za svoj današnji klub, svaki igračkad dođe do finala želi i pobijediti.

Kao Hrvat rođen u Švicarskoj, nije se htio uplitati u priče o zabrani katalonskih zastava u Madridu.

- Ja sam igrač i fokusiran sam na osvajanje trofeja, klub neka napravi što mora. Najvažnija je titula prvaka. Liga prvakaostaje nam cilj za iduću sezonu, no i ova nam je bila spektakularna, iako smo izgubili ritam u nekim susretima.

Na kraju, osvrnuo se i na finale Lige prvaka u kojem se sastaju Real i Atletico.

- Ne znam hoću li gledati finale jer imam slobodan dan. Kao prijatelj, želim Luki Modriću sve najbolje, želio bih da u svakoj utakmici zabije pet golova, ali ne pobijedi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije