Pecara

Neće biti ništa od prelaska u Levski, Lončar ostaje na Pecari

09.09.2017.
u 11:00

Od prelaska nogometaša Širokoga Brijega Stjepana Lončara u bugarski Levski nije bilo ništa.

Računali na tjesnac

Nakon pregovora koje je igrač u suglasnosti s klubom vodio u Sofiji u srijedu, Bugari, koje u javnosti slove kao veliki klub, nisu baš opravdali taj epitet. Ponijeli su se jako “sitnoračundžijski”. Naime, Široki Brijeg i Levski dogovorili su uvjete prelaska Lončara. Trebalo je prije potpisa obaviti “formalnost” oko ljekarskog pregleda, i onda pružiti ruke... Srijeda je bila posljednji datum prijelaznoga roka. Bugari su iznenada “skresali” dogovoreni iznos odštete Širokom Brijegu (i igraču), objašnjavajući da su liječnici pronašli stanovitu ozljedu meniskusa. Očito su računali kako će i Široki Brijeg i Stjepan Lončar u vremenskom tjesnacu pristati na ponudu “daj što daš” i prilagoditi se novoj ponudi Levskog. Ali, prevarili su se. I Široki i Lončar nisu pristali na nove neprihvatljive uvjete. Lončar se vratio kući i uključio u treninge. Trener Širokog Brijega Goran Sablić izjavio je da je u konkurenciji za nastup protiv Borca (nedjelja, 20 sati). Priča oko prelaska u Levski u medijima se pojavila u srijedu.

U cilju dobre suradnje

Iako smo još u ponedjeljak znali što se događa, na molbu ljudi iz kluba nismo u Večernjaku o svemu objavili ni slovo, niti bismo objavili prije potpisa, sve u svrhu obostrane korektne suradnje. Tako smo se ponašali uvijek, pa se događalo da drugi mediji prije objave neku (nama poznatu) zanimljivu informaciju. Još u srijedu su nas preduhitrili neki portali i objavili priču o prijelazu Stjepana Lončara u Levski, “zašećerenu” novčanim iznosima o odšteti i drugim pojedinostima oko eventualnog ugovora. Čini se kako je netko portale “nahranio” informacijama (tko?), što nam nije bilo pravo, pa smo i mi napisali “crticu” u Večernjaku, jer i naši čitatelji imaju pravo na informaciju... Recimo kako je Stjepan Lončar (rođen 10. studeni 1996.) perspektivni U21 reprezentativac BiH. Nastavi li kao do sada, neće mu nedostajati unosnih ponuda u njegovoj budućoj nogometnoj karijeri...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije