NOVI POČETAK

Nakon što je udaljen iz reprezentacije: Kalinić pred transferom karijere?!

Igor Kralj/Pixsell
30.06.2018.
u 14:13

Trener Atletico Madrida osobno je nazvao čelnike Milana i predložio transfer hrvatskog napadača pa su tako i započeli pregovori između dva kluba

Iza Nikole Kalinića je komplicirana sezona. Nije oduševio u Milanu, a onda je udaljen iz reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji već nakon prve utakmice protiv Nigerije zbog navodnih problema s ozljedom leđa. 

Međutim, čini se kako bi se Kaliniću mogla ukazati neočekivana prilika za novi početak, a koju mu je spreman ponuditi Diego Simeone, piše Corriere della Sera. 

Talijanski list javlja kako je trener Atletico Madrida osobno nazvao čelnike Milana i predložio transfer hrvatskog napadača pa su tako i započeli pregovori između dva kluba.

Atletico u novu sezonu ulazi bez Fernanda Torresa, a klub bi mogao napustiti i Gameiro pa je Simeoneu potreban igrač koji bi bio pouzdana zamjena Griezmannu i Costi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?