LMZ općine Grude

Nakon 2. kola tri ekipe imaju po šest bodova

16.07.2016.
u 10:00

Odigrano je 2. kolo LMZ-a općine Grude. Skupinu B otvorile su Dragićina i Tihaljina, a Dragićani su pobijedili s 8:4 golovima Vinka Palca koji je zabio 4 gola, Rade Bošnjak 2 te po 1 Ivan Leko i Darko Palac. Za Tihaljinu golove su dali Marko Perić 2 i po 1 Marko Milas i Frano Primorac. Igrač utakmice bio je Vinko Palac.

U drugoj utakmici Drinovci su svladali Grude Bobošku rezultatom 7:3. Za Drinovce su Mihovil Glavaš i Ivan Pandžić zabili po 3 gola, a 1 je upisao i Toni Tomas, dok su za Bobošku zabijali Andrija Žulj, Mate Mikulić i Ante Alpeza. Igrač utakmice bio je Mihovil Glavaš.

Minimalnu pobjedu od 2:1 ostvarile su Grude Zapad u susjedskom derbiju protiv Pocrta. Josip Čale i Šimun Zorić zabili su za pobjedu, dok je za Pocrte strijelac bio Ivan Šimunović. Igrač utakmice je Šimun Zorić.

U posljednjoj utakmici Grude Centar je upisao pobjedu, ovog puta nad Sovićima Donjim. Obje ekipe pokazale su odličnu igru, ali favoriti natjecanja zabili su gol više i pobijedili s 2:1. Pogotke su zabili Ivan Šimić i Ivan Mikulić dok je za Soviće Donje precizan bio Bruno Prlić. Igrač utakmice je Ivan Ćorluka iz Grude Centra.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije