Siniša Mihajlović

“Na Euru navijam za Hrvatsku i Italiju”

25.06.2016.
u 07:00

Hrvatska je pobijedila Španjolsku 2:1 i tako je gurnula na Italiju u drugom krugu, ali i općenito u teži dio ždrijeba. Siniša Mihajlović, bivši trener Milana i izbornik Srbije koji sada sjedi na klupi Torina, na jednoj talijanskoj televiziji komentirao je EP.

Naravno, najviše pitanja odnosilo se na Italiju, a posebno na njihov susret protiv Španjolske u osmini finala EP-a.

- Vjerujem da Italija može proći dalje, igrala je odlično na prvenstvu. No, puno toga će ovisiti i o tome kako će se Španjolska postaviti. Ako će igrati kao protiv Hrvatske, onda vjerujem da Italija ima šanse proći u četvrtfinale, kazao je Mihajlović, a onda iznenadio:

- Na ovom Europskom prvenstvu navijam za Italiju i Hrvatsku. Nadam se kako će se te dvije reprezentacije sastati u finalu Eura - zaključio je pred medijima Siniša Mihajlović.

Podsjetimo, Hrvatska je pobijedila Španjolsku s 2:1, koja će u 2. krugu igrati s Italijom, što je teži dio ždrijeba. Vatreni će, pak, igrati protiv Portugala, a u slučaju prolaska dalje, u četvrtfinalu će odmjeriti snage s 
pobjednikom susreta Švicarska - Poljska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije