PROZOR/RAMA

Na 6. Ramski polumaraton i utrku 5K prijavilo se 160 trkača iz sedam zemalja

08.09.2023.
u 10:23

Na ovogodišnji šesti po redu Ramski polumaraton i utrku na 5 kilometara prijavilo se 160 trkača iz sedam zemalja. Riječ je o najbržoj cestovnoj utrci u Europi koja trkačima cijelom trasom pruža prekrasan pejzaž, a koja će se održati u subotu 9. rujna.  

Direktor Ramskog polumaratona Ante Pavličević kazao je za Fenu kako je start utrke polumaratona od Ramskih vrata iz pravca Tomislavgrad-Prozor-Rama, a utrka završava na Šćitu.

- Start i cilj utrke na 5 kilometara i Dječje utrke je na Šćitu. Polumaraton i utrka na 5 kilomatara počinje u 17 sati, a Dječje utrke su u 15, 30 sati – istaknuo je Pavličrvić.

 Po njegovim riječima, ostavili su otvorene prijave za utrke do samog kraja tako da se trkači mogu prijaviti i na sam dan utrke.

- Posebice nas raduje činjenica da se iz godine u godinu povećava broj domaćih trkača – istaknuo je Pavličević.

 Što se tiče priprema i organizacije oko utrka, Pavličević navodi kako se sve pripreme privode kraju.

- Organizacija spomenutih utrka je protekla odlično. Ove godine imamo posebnu podršku sponzora, ljudi koji nas podržavaju za ovaj događaj posebice tu mislim na ljude koji su iseljeni iz Rame. Pripreme se privode kraju. Nadamo se jednoj prelijepoj manifestaciji, a prema vremenskoj prognozi i lijepo vrijeme bi nas trebalo poslužiti – zaključio je Pavličević.

Ramski polumaraton je utrka koja na 21 kilometru trkačima pruža pogled na Ramsko jezero, tako da cijelo vrijeme mogu uživati u ljepotama krajolika koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Inače, organizator utrka je Sportsko-rekreativna udruga ''Rama u Srcu''.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?