7. vinski turnir u golfu

Mostarac Zoran Palameta zasluženo pobjednik turnira

09.11.2015.
u 06:15

igrači Na turniru su nastupila čak 44 golfera iz BiH Hrvatske, Slovenije i Crne Gore

Po prelijepom vremenu na golf terenu Topala završen je 7. vinski turnir. Organizator je Mario Mandurić koji je na kraju potvrdio kako golf promovira na najbolji način Posušje, Hercegovinu i BiH. Ovaj turnir jedan je od najpoznatijih i najposjećenijih turnira na kojem su sudjelovala 44  golfera iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Među njima su pristigla dva profesionalna golfera, a to su Dejan Šarić i Sebestijan Ajstera (Slovenija).

Rezultat nije prioritet

- Ovo je pravi način druženja uz igranje golfa. Znači, rezultat nije prioritet. Bit našeg druženja je u jednom zajedništvu i ozračje koje je opuštajuće i zaista uživam igrajući na ovom golf terenu, izjavio je za medije i Bahrudin Zjajo, predsjednika Golf kluba Sarajevo. I mnogi drugi su isticali pohvale za sve što se događa na njemu. Prezadovoljan je i predsjednik GK Posušje Veljko Lončar koji je istaknuo: - Ovo je jedna vrsta sporta i druženja. Odigra se, popije se koja čaša vina. Odaziv golfera je kao i svake godine odličan. Imamo goste sa svih strana, iz naše općine kao i iz drugih općina što nam je priznanje da radimo pravu stvar.

I gosti i posjetitelji te igrači ističu zadovoljstvo sudjelovanjem na turnir uz pohvale domaćinu za organizaciju i cijeli program.

Iako su rezultati u drugom planu, poznati Zoran Palameta je s 59 udaraca zasluženo podignuo prijelazni pehar.

- Meni je ovo šesti nastup na vinskom turniru. Sretan sam što sam osvojio turnir jer sam prošlih godina stalno bio drugi ili treći, ali evo napokon sam dočekao to prvo mjesto. Inače, ovo je moj domaći teren na kojem sam često. Posebno bih zahvalio Mariju Manduriću na organizaciji turnira kao i GK Posušje, rekao je pobjednik Mostarac Palameta, javlja portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Fantastični dojmovi

- Dojmovi su fantastični. Ideja koja je bila prije sedam godina i ovo danas što se događa, po meni, je u potpunosti uspjelo. Golf se promovira na najbolji mogući način u Posušju, a kroz njega i samo Posušje kao jedna golf destinacija, a uz njega Hercegovina i općenito BiH. Ovaj turnir je jedna čista pozitivna priča, rekao je Mario Mandurić, organizator turnira.

Ove godine turnir je bio memorijalnog karaktera budući da je posvećen jednom od osnivača Golf kluba Posušje Anti Juji Mrvelju, istinskom ljubitelju golfa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije