Nakon pobjede nad Rusijom

MOSTAR GORIO: Pogledajte fotografije proslave ulaska Hrvatske u polufinale SP-a

Foto: Stojan Lasić
1/53
08.07.2018.
u 03:05

Hrvatska se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva, prvi put nakon 1998. godine kada su Ćirini Vatreni osvojili brončanu medalju.

Nakon pobjede nad Rusijom Hrvatska je ušla u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji i pokazala da je pobjednička momčad, a druga utakmica zaredom koju dobivamo na penale dokaz je da Hrvatska ponovno ima karakter i mentalitet za velike stvari, upravo ono što nas je godinama ranije znalo zaustavljati na putu do velikog rezultata.

Također, pale su u vodu sve teorije zavjere i praznovjerja. Hrvatska je među četiri najbolje zemlje svijeta u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu i to više nitko ne može demantirati.

U subotu navečer se u gradovima gdje žive Hrvati slavilo naveliko, a jedan od onih u kojima je najbolja atmosfera zasigurno je grad Mostar.

Ekipa Večernjeg lista BiH bila je među navijačicama i navijačima koji su oduševljeni igrom Hrvatske, te vjeruju kako ova generacija Vatrenih s izbornikom Zlatkom Dalićem može otići za korak, ako ne i dva u odnosu na Ćirine Vatrene...

Bajka se nastavlja! SADA IDEMO NA ENGLESKU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije