Španjolska Marca otkrila

Modrić rekao 'ne' bogatstvu Kineza: Odbio je 80 mil. eura

 Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
21.10.2016.
u 20:35

Jedan kineski klub nudio je Modriću 15 milijuna eura po sezoni i četverogodišnji ugovor. Modrić se tada zahvalio i glatko odbio ponudu no Kinezi su se vratili s još većom ponudom

Hrvatski reprezentativac i veznjak Real Madrida Luka Modrić je prije par dana potpisao novi ugovor s Realom. Vjernost 'kraljevskom' klubu produžio je do 2020. godine, a veliku ulogu odigrali su i Kinezi koji su žarko htjeli Modrića.

Španjolska Marca otkrila je da je u ljeto 2015. godine jedan kineski klub Modriću nudio 15 milijuna eura po sezoni i četverogodišnji ugovor. Modrić se tada zahvalio i glatko odbio ponudu no predstavnici kluba su se vratili s novom ponudom - 20 milijuna eura za četiri sezone u Kini. Ukupno 80 milijuna eura.

Modrić ni na to nije reagirao i poručio im je da nema namjeru otići iz Reala. Luka vjerojatno ne bi otišao ni da su mu ponudili 50 milijuna eura jer novca ima i ne znači mu kao nekima. Već je par puta kazao kako želi završiti karijeru u Realu, da mu je sjajno u Madridu, a novim ugovorom došao je korak bliže do tog cilja, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?