KRIZA U REALU

Modrić pred Zidaneom okrivio suigrača, Ronaldo vikao na Luku

20.11.2017.
u 17:15

Izgleda da je sve daleko od prošlosezonske idile i Zidane će imati mnogo posla da momčad vrati na pravi put.

Madridski Real prošle je sezone pod vodstvom Zinedinea Zidanea odigrao sjajnu sezonu i osvojio španjolsku ligu i Ligu prvaka, ali ove sezone nisu ni blizu takve forme.

Nakon 12 kola Primere, nalazi se na trećoj poziciji, a za vodećom Barcelonom zaostaje velikih, za neke i nedostižnih deset bodova. Stoga se u Madridu upalio alarm, traži se način povratka iz krize, ali igrači pucaju po šavovima.

Španjolski Diario Gol donosi detalje iz svlačionice u kojoj je bilo dosta svađe. Pa je tako, prema njihovu pisanju, prvi svoj glas podignuo Luka Modrić i treneru Zidaneu poručio da je najveći krivac Casemiro. Luka je navodno istaknuo da Brazilac nije na prijašnjoj razini, da im ne čuva leđa kao prije, a da ga smeta što je kod trenera nedodirljiv u prvoj postavi. Modrić se nada da će se Kovačić što prije oporaviti kako bi on zauzeo tu poziciju.

No, tu nije kraj detaljima koje donosio Diario Gol. Naime, kako Cristiano Ronaldo igra najlošiju sezonu otkako je došao (u osam kola zabio je jedan gol), mnogi u njemu vide problem. No, ljutiti Portugalac vikao je na suigrače iz veznog reda.
 

– Ja dajem sve na terenu i zadnji sam igrač kojega treba kriviti za ovo. Ne dodajete mi loptu dovoljno – poručio je Modriću, Iscu i Asensiju.

Izgleda da je sve daleko od prošlosezonske idile i Zidane će imati mnogo posla da momčad vrati na pravi put.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?