TEŠKO MU TO PADA

Modrić otvorio dušu: Žao mi je zbog toga, volio bih da je završilo ljepše

Reuters/PIXSELL
08.02.2018.
u 08:48

- Pratim li njihove rezultate? Naravno, kad uhvatim vremena. Uživam gledati njihove utakmice i sviđa mi se u kakav su klub izrasli u posljednjih nekoliko sezone

Luka Modrić za Tottenham je igrao od 2008. do 2012. Na White Hart Lane stigao je za 21 milijun eura iz Dinama, da bi u posljednjim danima prijelaznog roka 2012. za 30 milijuna eura otišao u Real. 

Iako Spursi nisu htjeli pustiti hrvatskog veznjaka, on je na kraju isforsirao odlazak u Real. Za magazin FourFourTwo osvrnuo se na ta vremena... 

- Žalim što s Tottenhamom nisam osvojio nijedan trofej iako smo imali jaku momčad koja je igrala atraktivan nogomet - otkrio je Luka pa dodao:

- Žao mi je zbog načina na koji sam otišao. Volio bih da smo se ljepše rastali, nadam se da navijači shvaćaju da sam samo pratio svoj san.

- O vremenu u Tottenhamu razmišljam samo pozitivno. Dali su mi mogućnost da igram u jednoj od najjačih liga svijeta, imao sa sjajne odnose s ljudima u klubu i navijačima. Modrić ističe da i danas prati bivši klub.

- Pratim li njihove rezultate? Naravno, kad uhvatim vremena. Uživam gledati njihove utakmice i sviđa mi se u kakav su klub izrasli u posljednjih nekoliko sezone. Stalno napadaju što volim vidjeti. Sigurno mogu do naslova u Engleskoj u bliskoj budućnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?