KOMENTAR KAPETANA

Modrić: Osjećaji su pomiješani, bili smo bolji od Francuza

Reuters/Pixsell
15.07.2018.
u 20:30

- Nije lako izgubiti, ali možemo biti ponosni. Dali smo sve od sebe i bili bolja ekipa većim dijelom utakmice. Nesretni i nespretni golovi su otišli na njihovu stranu, no trenutno su osjećaji pomiješani.

Hrvatska je poražena od Francuske u finalu Svjetsko prvenstva i osvojila je drugo mjesto, a Luka Modrić proglašen je najboljim igračem turnira. 

- Nije lako izgubiti, ali možemo biti ponosni. Dali smo sve od sebe i bili bolja ekipa većim dijelom utakmice. Nesretni i nespretni golovi su otišli na njihovu stranu, no trenutno su osjećaji pomiješani. Neka se sada smire emocije i moći ćemo trezvenije razmišljati - rekao je Modrić. 

Hrvatski kapetan osvrnuo se na Zlatnu loptu. 

- Ponosan sam i htio bih zahvaliti svima u ekipi jer bez njih to ne bi bilo moguće. 

Mnoštvo hrvatskih navijača došlo je u Moskvu.

- Kad vidiš ovakvu podršku navijača, to te čini sretnim i ponosnim jer znaš da si nešto veliko napravio. No, nije lako kada izgubiš u finalu.

Utakmicu je prokomentirao Šime Vrsaljko:

- Ostavili smo srce na terenu. Nadam se da su svi koji vole Hrvatsku osjetili da smo dali sve što smo imali. Nažalost, izgubili smo, ali ovo će se pamtiti dok je hrvatskog nogometa. Ovo je velika stvar za Hrvatsku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?