KAPETAN VATRENIH

Modrić: Bilo je teško igrati pred praznim tribinama, osjećali smo se kao da je trening

Luka Modrić
Goran Stanzl/PIXSELL
06.09.2016.
u 07:16

Bili smo dominantniji, puno bolji, stvorili bezbroj šansi, ali što nam to vrijedi kada nismo uspjeli pobijediti – rekao je Modrić

Kapetan reprezentacije Hrvatske Luka Modrić bio je najbolji hrvatski igrač protiv Turske (1:1) u 1. kolu kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji. Trudio se u svojoj prvoj službenoj utakmici otkako je kapetansku traku naslijedio od Darija Srne, izborio je Luka i 11-erac, no kockaste do pobjede nažalost nije doveo.

- Bili smo dominantniji, puno bolji, stvorili bezbroj šansi, ali što nam to vrijedi kada nismo uspjeli pobijediti – rekao je Modrić za HTV, te se osvrnuo na "sablazno" ozračje u Maskimiru.

- Naravno da je bilo teško igrati pred praznim tribinama, osjećali smo se kao da je trening, a ne utakmica. Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Iako, sami smo si krivi što nismo zabili gol iz toliko šansi. Ova nova Turska je bila dosta slabija od nas, gotovo cijelu utakmicu su se branili.

Lovre Kalinić zamijenio je ozlijeđenog Danijela Subašića na vratima, te pokazao da Hrvatska ima i drugog sjajnog vratara. Kod pogotka Calhanoglua iz slobodnjaka Lovre je bio nemoćan, jer loptu je u živom zidu skrenuo Perišić.

- Ovih 1:1 nije realno, imali smo 5-6 sjajnih prigoda, ali vrhunskih obrana njihovog vratara Babacana. Svojim obranama sam zadovoljan – rekao je Kalinić.

Šime Vrsaljko bio je vrlo dobar na desnom beku, probijao je puno bolje nego Strinić po lijevoj strani.

- Veseli me što smo dobro igrali, bilo je puno više pozitivnih nego negativnih stvari, pogotovo s obzirom na ambijent kakav je bio. Bili smo baš puno bolji, i nastavimo li ovako, ne trebamo strahovati za plasman na Europsko prvenstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?