Mnogi misle kako bh. suci vole da se VAR nikad ne ugradi...

sudac
08.04.2023.
u 09:34

Dani "naslonjeni" na uskrsne blagdane bit će bogati nogometom. Premijerligaši će šest svojih utakmica "rastegnuti" od petka do ponedjeljka, s tim da na sam Uskrs neće biti igranja. Već u petak na rasporedu je bio susret Sarajevo – Sloga na Bilinu polju, gdje je Sarajevo igralo većinu svojih utakmica ove sezone.

Igrali na tri "domaća" terena

Sarajevo je, čekajući da se konačno instalira hibridni travnjak na Koševu, osim u Zenici, igralo u Kaknju te u Vrapčićima. Koševo nikako da se završi, pa se možda rok ugradnje travnjaka protegne do nove sezone! U međuvremenu svi su zadani rokovi "probijeni". Borac je prvi zaigrao na ljetos započetom travnjaku. Nakon niza peripetija igra se i na Tušnju. Trenutačno se radovi izvode i pod Bijelim brijegom u Mostaru, a "kad će biti gotovi - ne zna se". Zrinjski domaće susrete igra na Barama u Čitluku. Široki Brijeg, Posušje, Trebinje, Konjic i Doboj su na čekanju.

Možda veći problem od travnjaka je VAR tehnologija, koju je Nogometni savez BiH obećao ugraditi još u eri predsjednikovanja Dine Begića te obnovio obećanje dolaskom Vice Zeljkovića. Mnogi misle kako bh. suci vole da se VAR nikad ne ugradi jer to bi im otežalo "muljanje" sa štimanjem utakmica...

Kompletnu analizu čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH, uskrsnom trobroju za 8., 9. i 10. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije