Napadač Seid Zukić

“Mjesto nam je u samom vrhu Prve lige”

08.04.2016.
u 07:16

Čapljina je nakon petog kola nastavka prvenstva Federacije ostala jedina neporažena momčad u prvenstvu.

Mogli su biti i bolji

U dvadesetom kolu Čapljinci su igrali neodlučno protiv Podgrmeča u Sanskom Mostu - 2:2, a Seid Zukić, napadač, ističe da je moglo biti i bolje:

- Utakmica je bila korektna, zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu. Mi smo zbog svojih grešaka ostali bez pobjede. Bili smo bolji tijekom čitave utakmice, bolje smo stajali na terenu. Vidjelo se da, što se kaže, imamo glavu i rep. Bez obzira što činjenica da smo jedini bez poraza u nastavku prvenstva lijepo zvuči, ostaje žal za propuštenim, ne samo na ovoj, nego i na nekim ranijim utakmicama. Mlada smo ekipa, što nam je donekle opravdanje, ali mogli smo bolje, tvrdi ovaj stasiti napadač Čapljine, pa obrazlaže:

- Šesto mjesto je solidno, ali mi smo po kvaliteti igrača sigurno ekipa u samom vrhu. Dobro igramo u gostima, treća smo ekipa po učinku, a slabije na svom terenu. To moramo poboljšati, kažem po kvaliteti smo sigurno među tri momčadi. Očekujem da ćemo do kraja sezone to rezultatski i potvrditi. Mogli smo se već pobjedom u Sanskom Mostu priključiti vodećima, ali jednostavno nas nije htjelo.

Zanimljivo, Seid Zukić je u redove Čapljine stigao zimus iz jablaničke Turbine.

Dobro se uklopio

Došao je s oreolom prvog strijelca druge lige i čak sedamnaest postignutih pogodaka u polusezoni. Prvi mjeseci u Čapljini, naglašava, jako su mu ugodni, brzo se uklopio:

- Grad je lijep, sve pohvale upravi vezane uz način vođenja kluba, ističe Zukić.

Uglavnom, Zukić je stigao kao zamjena za jesenas zapaženog Jurinu, kaže da ne razmišlja koliko će ostati. Prioriteti su mu dobre igre i što bolji plasman Čapljine.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?