reprezentacija BiH

Milošević: Svi debitanti će dobiti priliku za igru u dvije utakmice

Savo Milošević
NSBiH
15.11.2023.
u 21:42

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević i reprezentativac Rade Krunić obratili su se medijima uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2024 s Luksemburgom. 

Milošević je na pitanje hoće li debitanti dobiti šansu za igru kazao da će neki od njih biti u startnoj postavi, ali kako ne može zamijeniti sve igrače, jer bi to bila prevelika promjena.

- Imamo dvije utakmice i sigurno će to biti šansa da svaki od njih dobije neku minutažu. To je i dobra prilika za one koji su dosad manje igrali, da pokažu koliko znaju i u kojoj mjeri mogu zamijeniti ove koji nedostaju - kazao je.

Ističe kako će "sutra biti  važno da se ekipa pripremi za igru na rezultat jer to će biti najvažnije u baražu".

- To je također nešto što se mora utrenirati. Sigurno da nam je sutra važna utakmica jer moramo imati jasnu sliku što je to što trebamo raditi u ožujku. Siguran sam da će momci shvatiti ove utakmice ozbiljno i da ćemo ostvariti naše ciljeve - dodao je Milošević. 

Krunić napominje kako će reprezentaciji BiH nedostajati dosta iskusnih igrača, ali vjeruje da je ekipa dovoljno iskusna te kako treba pokazati koliko može.

- Ovo će biti odlični testovi za nas za buduće utakmice koje će nam biti jako važne. Pristupamo predstojećim susretima s velikom ozbiljnošću i sigurno je da ćemo sutra pružiti maksimum - naveo je Krunić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?