VELIKI RIVALI

Messi progovorio o Ronaldu pa priznao: To me iznenadilo

Reuters/Pixsell
04.09.2018.
u 10:30

- Real Madrid jedna je od najboljih momčadi na svijetu, ima odlične igrače, ali evidentno je da im nedostaje Cristiano Ronaldo. Real je bez njega oslabljen, a Juventus je jedan od jasnih favorita za osvajanje Lige prvaka - rekao je Messi

Lionel Messi prvi je put javno progovorio o iznenađujućem potezu Cristiana Ronalda koji je ovoga ljeta napustio Real Madrid i preselio u Juventus. 

- Real Madrid jedna je od najboljih momčadi na svijetu, ima odlične igrače, ali evidentno je da im nedostaje Cristiano Ronaldo. Real je bez njega oslabljen, a Juventus je jedan od jasnih favorita za osvajanje Lige prvaka - rekao je Messi i dodao: 

- Jako me iznenadio Cristianov odlazak, nikad nisam mogao zamisliti da bi otišao iz Madrida, pa i potpisao za Juventus. Mnogi su ga klubovi htjeli, iznenadio me, ali otišao je u vrlo dobar klub. 

Messi je dodao da nikad ne bi otišao iz Barcelone.

- Ovdje imam sve. Došao sam s 13 godina i proveo gotovo cijeli život ovdje. U najboljem sam klubu na svijetu i jednom od najboljih gradova. Nemam potrebu ići ikamo drugdje.

 

Komentara 1

SA
sanplavuj
10:39 04.09.2018.

Real Madrid jedna je od najboljih momčadi na svijetu

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?