Promijenio odluku

Messi odlučio ostati u Barceloni

messi
Reuters/Pixell
04.09.2020.
u 15:55

Argentinski nogometaš Lionel Messi ostaje u Barceloni, tvrdi argentinski TyC Sports koji je od početka detaljno izvještavao o njegovoj želji za odlaskom iz kluba.
Messi se nakon ispadanja Barcelone iz Lige prvaka od Bayerna u četvrtfinalu rezultatom 8:2 odlučio za odlazak iz kluba, a pozivao se na klauzulu u ugovoru kojom je jednostrano mogao tražiti raskid.

Ipak, kako je Barcelona odmah odbacila tu mogućonst jer je prvobitni rok istekao, a nakon toga i španjolska La Liga, Messi je polako počeo mijenjati svoje mišljenje i na kraju je, kako tvrdi TyC Sports, odlučio ostati u klubu.

Barcelona će u novu sezonu ući s Ronaldom Koemanom na klupi, a ovaj nizozemski stručnjak odmah je na početku rekao Messiju da neće imati privilegije koje je ranije imao te da će Luis Suarez, inače njegov najbolji prijatelj, napustiti Nou Camp.

Navijači Barcelone svakako će s velikim oduševljenjem dočekati ovu vijest nakon što su prethodnih dana protestirali ispred Nou Campa.

Od Messijevog debija za Barcelonu u sezoni 2003/2004. Argentinac je odigrao ukupno 731 utakmicu i postigao pomalo nevjerovatna 634 pogotka u svim natjecanjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije