BARCELONA

Messi dobio Zlatnu kopačku: Ne volim klupu, ali svake je sezone sve teže

Reuters/Pixsell
24.11.2017.
u 15:51

Nikad se nisam smatrao napadačem, ali imam sreće da zabijam pa osvajam i pojedinačne nagrade - rekao je Messi

Lionel Messi stigao je Cristiana Ronalda i četvrti put osvojio Zlatnu kopačku. Nagradu je primio na ceremoniji u Barceloni. 

Nagrada je to za najboljeg strijelca u Europi, za 37 pogodaka u La Ligi 2016./17. Messi je tu nagradu dobio i 2010., 2012. i 2013. 

Ostavio je iza sebe Sportingova Basa Dosta koji je imao 34 gola, dok je treći Borussijin Pierre-Emerick Aubameyang s 31 golom.

Na svečanosti su novinari pitali Messija zašto je u Ligi prvaka utakmicu protiv Juventusa počeo na klupi: - Naravno da nikad ne volim biti na klupi, ali shvaćam da je sezona duga i da se treba brinuti o sebi. Svake je sezone sve teže... Nikad se nisam smatrao napadačem, ali imam sreće da zabijam pa osvajam i pojedinačne nagrade - rekao je Messi.

Teško do uspjeha bez suigrača.

- Pojedinačne nagrade manje su važne od momčadskih, bez suigrača ne bih osvojio Zlatnu kopačku, ovo je nagrada za sve - rekao je Messi i dodao: - Sazrio sam i na terenu i izvan, popravio sam neke detalje igre i uživam svaki dan.

U nedjelju slijedi derbi s drugoplasiranom Valencijom: - Još smo na početku, oni imaju odličnog trenera koji ih je sjajno posložio - podvukao je Lionel Messi.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije