Zrinjski se pojačava

Marko Šutalo, Ivan Miličević i Michael Mallory pojačanja Zrinjskog

06.08.2017.
u 09:00

U košarkaškom klubu Zrinjski započele su igračke i kadrovske promjene pred početak nove sezone i novih iskušenja.

Mostarci žele u odnosu na prošlu godinu, koja je bila vrlo uspješna, napraviti daljnji iskorak. Imat će prigodu zajedno s Bosnom predstavljati Bosnu i Hercegovinu u tek formiranoj drugoj regionalnoj ABA ligi.

Za što bolje rezultate

U tom smjeru, u cilju postignuća što boljih rezultata, Upravi odbor kluba imenovao je Vedrana Odaka za izvršnog direktora, Vedrana Filipovića za sportskog direktora i Vedrana Smiljanića za PR kluba. Momčad će i ove sezone s klupe voditi Hrvoje Vlašić.

Jedan od njegovih pomoćnika bit će Tihomir Mustapić. O nastupajućoj košarkaškoj sezoni Mustapić razmišlja.

- Želimo kvalitetnije i sa što boljim sastavom ući u natjecanja koja nas čekaju. Uprava radi svoj dio posla i nadam se da ćemo se dobro posložiti za ono što nas čeka - kazao je Tihomir Mustapić. Mostarce, uz drugu regionalnu ABA ligu, čeka i nastup u domaćem prvenstvu koje će igrati za razliku od nekih drugih klubova koji traže neigranje u prvom dijelu.

Stigla pojačanja

U redove Mostaraca prije nekoliko dana pristigao je iskusni branič sa zavidnom domaćom i inozemnom karijerom Marko Šutalo.

Na poziciji krilnog centra Mostarce će ojačati Ivan Miličević koji je prošlu sezonu igrao za riječki Kvarner. Na poziciji braniča mostarski klub angažirao je dvadesettrogodišnjeg i 183 centimetra visokog američkog braniča Michaela Malloryja.

Trener Hrvoje Vlašić početak priprema za predstojeću sezonu zakazao je za 15. kolovoza, kada će biti poznata glavnina igračkog kadra.

Hoće li uprava kluba uspjeti zadržati i dvojicu svojih jako bitnih igrača za koje4 se šuška o odlasku, kapetana Vedrana Princa i Alija Demića, znat će se sljedećih dana.

Prvu ozbiljniju provjeru mostarski Zrinjski će imati 14. i 15. rujna na Memorijalnom turniru Marijofila Džidića u Mostaru na kojem će još nastupiti zagrebačka Cibona, Kakanj i Rogaška

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?