tenisač

Marin Čilić nakon osam godina zaprosio svoju prelijepu Kristinu

26.07.2017.
u 09:34

Marin Čilić trenutno se nalazi na šestom mjestu ATP ljestvice, a posljednjih osam godina velika podrška mu je djevojka Kristina Milković.

Nakon finala Wimbledona, Marin je prema pisanju Storyja zaprosio svoju djevojku, no kako je izbjegavao pozive novinara nije otkriveno kako i gdje su se zaruke dogodile.

Marin i Kristina trenutno se nalaze u njenom rodnom Dubrovniku, što je tenisač potvrdio objavivši fotografije grada pod Srđem na Instagramu. Upravo tu su se i upoznali 2008. godine, na Davis Cupu na kojem je Kristina radila kao hostesa.

Ljubav je planula na prvi pogled, a njihova veza otada je jedna od najstabilnijih među poznatim Hrvatima, ali i jedna od najtajnovitijih. 

Kristina u džepu ima dvije diplome, a zaposlena je u Zagrebačkoj banci. Čilić je jednom u šali rekao da je ona njegov privatni psiholog dostupan 24 sata dnevno.

Lijepa Dubrovkinja nema otvorene profile na društvenim mrežama i ne pojavljuje se prečesto u javnosti te ne daje izjave za medije, iako je jako zanimljiva novinarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije