sporna situacija

Maradona: Nije bio jedanaesterac za Real, ali tako bih se i ja bacio

Intagram
14.04.2018.
u 16:39

Sporna situacija iz završnice susreta Reala i Juventusa i dalje je jedna od glavnih nogometnih tema u svijetu. Je li bio jedanaesterac za Real ili nije, to je pitanje koje sve muči. 

I mišljenja su različita, svatko to gleda na svoj način. Primjerice, legenda Barce Hristo Stoičkov uvjeren je da je to bilo za najstrožu kaznu, dok Diego Armando Maradona vjeruje da sudac nije trebao pokazati na bijelu točku. 

- To nije bio penal, ne! Kad je Ronaldo udario loptu glavom, Lucas se morao baciti na nju jer mu je Buffon bio blizu, a Benatia mu je dolazio s leđa, rekao je Maradona pa dodao: 

- Moram vam priznati, napravio je isto što bih i ja! Iskoristio je priliku, bacio se u pravom trenutku i zaradio jedanaesterac. 

Inače, Maradona je trenutačno trener Fujairaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a prije nekoliko dana izgubio je od Al-Aina (2:4) kojeg vodi Zoran Mamić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije