SENZACIJA NA POMOLU

Mandžukić odlazi iz Juventusa jer dolazi Zlatan Ibrahimović!?

mario mandzukic
Reuters/PIXSELL
01.05.2016.
u 14:04

Ibrahimovićevim dolaskom nastala bi gužva u napadu, a pojedini talijanski mediji pišu kako bi se onda išlo u prodaju Mandžukića

Zlatanu Ibrahimoviću ovog ljeta istječe ugovor s PSG-om i sasvim je izvjesno da će karijeru nastaviti negdje drugdje, a to bi moglo biti u Juventusu!

Naime, trener stare dame Massimiliano Allegri jučer je izjavio da klub već radi na pojačanjima, a talijanski mediji tvrde da se radi upravo na dovođenju švedskog napadača. Navodno su se predstavnici kluba već sastali s Minom Raiolom, Ibrinim agentom, koji im je dao do znanja da je njegov klijent zainteresiran za povratak u Torino, piše Vecernji.hr. 

U Ibrahimoviću vide napadača koji bi ih mogao voditi u Ligi prvaka, a ponudili su mu godišnju plaću od oko sedam milijuna eura. 

- Kada bih imao mogućnost dovođenja pojačanja u klub, prvo bih doveo Ibrahimovića u napad. On je igrač koji jedinim potezom riješi utakmicu. Volio bih ga vidjeti ponovno u dresu Juventusa, rekao je nedavno branič Juvea Chiellini, a čini se da bi mu se želja mogla ostvariti. 

Ibrahimović je nedavno izjavio da novac neće imati presudnu ulogu te da ga zanima igranje nogometa na ozbiljnoj razini, a Juventus bi mu to zasigurno mogao omogućiti.

Njegovim dolaskom nastala bi gužva u napadu, a pojedini talijanski mediji pišu kako bi se onda išlo u prodaju Marija Mandžukića jer su oni prilično sličan tip napadača. Za Mandžu su zainteresirani neki engleski klubovi, a najviše interesa pokazao je Tottenham.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije