Napadači u Serie A

Mandžukić među najvećim razočaranjima koji još čekaju gol

Mario Mandžukić
20.10.2015.
u 20:17

U talijanskoj Serie A prošlo je osam kola, a mnogi napadači još uvijek očekuju svoj prvi gol u novoj sezoni. I dok je nekima isprika da su imali malu minutažu, oni s velikim brojem minuta na terenu ipak zabrinjavaju.

Prije svih to je Mattia Destro, koji već 595 minuta čeka gol u dresu Bologne. On je dosad najveće napadačko razočaranje Serie A, a slijede ga Daniel Ciofani iz Frosinonea s 531 minutom bez gola.

Ispod 500 minuta našao se iznenađujuće Jose Maria Callejon, koji gol za Napoli čeka 485 minuta, dok je prošle sezone zabio 18 golova. Španjolca prate Fiorentini Federico Bernardeschi s 392 te Rodrigo Palacio s 375 minuta, a da nisu zatresli mreže.

Među onima od kojih se očekivalo da će zabijati golove na startu sezone je i Mario Mandžukić, koji je izvan Top 5 s obzirom da je zbog ozljede skupio manje minuta, njih 271, a ispred njega je Goran Pandev s 354 minute.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?