Spektakl na Old Traffordu

Manchester United deklasirao Leeds (5:1)

14.08.2021.
u 15:37

Manchester United na svom Old Traffordu pobijedio je Leeds rezultatom 5:1 u spektakularnom meču prvog kola engleskog Premiershipa, a heroj Crvenih đavola bio je Bruno Fernandes koji je postigao hat-trick.

Obje ekipe su izuzetno otvoreno ušle u meč i prve šanse promašili su Greenwood i Pogba na jednoj, odnosno Klich i Bamford na drugoj strani, da bi Manchester United u vodstvo došao u 30. minuti kada je asistenciju Pogbe u gol pretvorio Fernandes. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Ayling u 48. minuti pogađa za 1:1 i vraća Leeds u igru, no nakon toga na terenu kao da je bio samo jedan tim i Manchester United do kraja susreta razbio je svog protivnika.

Prvo je u 52. minuti Greenwood pogodio za 2:1, ubrzo nakon toga Bruno postiže još dva gola, odnosno kompletira hat-trick, a peti gol za Manchester United postigao je Fred.

Treba reći i to da je Paul Pogba upisao čak četiri asistencije pa je svakako Francuz uz Brunu Fernandesa najbolji igrač današnjeg susreta.

U prvom meču 1. kola koji je odigran u petak Brantford je bio bolji od Arsenala rezultatom 2:0.

Rezultat i strijelci:

Manchester United - Leeds United 5:1 (Fernandes 30', 54', 60', Greenwood 52', Fred 68' - Ayaling 48')

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?