IZ HERCEGOVINE

Mamić otkrio ima li i dalje utjecaja u Dinamu: Radimo kao i nekada, sve je isto

Armin Durgut/PIXSELL
03.09.2019.
u 19:19

Ja sam u ulozi savjetnika i mogu reći da sam u svakodnevnoj komunikaciji s Upravom kluba i zaposlenicima te da se jako uvažava ono što imam za reći. Kao što smo nekada radili radimo i danas. Ništa se nije promijenilo

Zdravko Mamić, bivši čelni čovjek Dinama koji je pobjegao u BiH uoči osuđujuće presude prema kojoj ga je hrvatsko pravosuđe proglasilo krivim po obje točke optužnice koje se odnose na njega te je dobio ukupno šest i pol godina zatvora.  

Mamić se nalazi u Međugorju te želi da mu se sudi u Bosni i Hercegovini jer smatra da je postupak protiv njega politički motiviran.

- Oni su debelo uvezani, oni štite jedan drugoga, prema tome do toga neće doći i ja ću sigurno, neću preko televizije govoriti što ću napraviti, nisam zagrebao niti jedan milimetar ispod površine - komentirao je za RTL suce koje je prozvao za korupciju, a osvrnuo se i na svoju ulogu u Dinamu.  

- Ja sam u ulozi savjetnika i mogu reći da sam u svakodnevnoj komunikaciji s Upravom kluba i zaposlenicima te da se jako uvažava ono što imam za reći. Kao što smo nekada radili radimo i danas. Ništa se nije promijenilo - rekao je Mamić koji je dodao kako su uvijek funkcionirali kao kolektiv. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije