Šokantno

Majka Andyja Murraya otkrila stravičnu tajnu o silovanju: Andy je bio ljutit...

Andy Murray
Reuters/PIXSELL
24.06.2022.
u 13:16

Britanski tenisač Andy Murray (35) očekuje da će zaliječiti ozljedu trbušnog zida i da će moći nastupiti u glavnom dijelu Wimbledona koji počinje u ponedjeljak.

Prije mjesec dana jedno saznanje uzrujalo je nekoć prvog tenisača svijeta i veoma ga razljutilo. Njegova majka Judy (62) u intervjuu za Sunday Post ispričala je da ju je prije osam godina silovao muškarac. Prije nego što je članak izašao, Judy je obavijestila svoga sina Andyja o tom događaju koji joj je izazivao "mučninu u želucu" i zbog kojeg je "htjela povratiti".

– Kad mi je to javila, bio sam vrlo ljutit, ali nisam znao što bih točno rekao. Poslao sam joj poruku i idući dan je nazvao da provjerim je li dobro. Takvo ponašanje više se ne bi smjelo tolerirati – rekao je Murray za Bloomberg.

U tom intervjuu Andy je dodao da su takvi događaji "poznati mnogim ženama."

Premda se događaj dogodio prije osam godina, Andy za njega nije doznao do nedavno. Njegov stariji brat Jamie znao je za to.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije