MODRIĆ GA ODUŠEVIO

Lukina izjava odjeknula pa stigao odgovor: To pokazuje koliko si velik

Reuters/Pixsell
06.12.2018.
u 09:23

Nakon što je dobio prestižnu nagradu, Luka ju je posvetio igračima koji su je zaslužili ranije osvojiti, ali nisu uspjeli.

Luka Modrić u ponedjeljak je prekinuo dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija dugu 11 godina te uzeo Zlatnu loptu. 

Nakon što je dobio prestižnu nagradu, Luka ju je posvetio igračima koji su je zaslužili ranije osvojiti, ali nisu uspjeli, poput Xavija, Inieste i Sneijdera.

- Bilo je igrača koji su mogli osvojiti Zlatnu loptu, poput Xavija, Inieste, Sneijdera..., ali nisu, i sad su ljudi htjeli nekoga novog. Ovo je pobjeda nogometa, ova je nagrada i za te igrače koji su zaslužili osvojiti Zlatnu loptu, ali nisu - između ostalog rekao je Luka u ponedjeljak.

Sneijder je 2010. osvojio trostruku krunu s Interom, te bio drugi s Nizozemskom na Svjetskom prvenstvu, no na kraju je završio četvrti u poretku za Zlatnu loptu. 

- Igrati protiv tebe je u isto vrijeme bilo jako teško, ali i veliki užitak. Tvoja posveta Zlatne lopte drugim igračima, uključujući i mene, pokazuje koliko si velik i ponizan. Potpuno zasluženo Luka, čestitam - poručio je Sneijder na Instagramu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?