MILANO

Lukaku: Ovo je moja najbolja godina u karijeri

03.05.2021.
u 14:37

Ovo je moja najbolja godina u karijeri, kazao je belgijski napadač Romelu Lukaku (27) nakon što je Inter četiri kola prije kraja sezone osigurao naslov talijanskog prvaka.

"Prošla godina je bila dobra, ali ova sezona je najbolja u mojoj karijeri. Divno je i nadam se da ću ovako nastaviti, zaista sam ponosan što igram za Inter", rekao je Lukaku za Sky Sports Italia.

Lukaku je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Intera, u 41 utakmici u svim natjecanjima zabio je 27 golova, od čega 21 u prvenstvu i drugi je strijelac Serie A iza Cristiana Ronalda koji je postigao šest golova više.

"Za mene i mnoge moje suigrače ovo je naša prva titula, trenutak koji smo željeli podijeliti s navijačima," dodao je 27-godišnji Belgijanac.

Lukaku je u Inter stigao u kolovozu 2019. nakon što je prije toga igrao za Manchester United, Everton, WBA, Chelsea i Anderlecht.

U karijeri je do sada osvojio samo naslov belgijskog prvaka u Anderlechtu 2010. dok je s belgijskom vrstom bio treći na SP-u Rusiji 2018.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije