hrvatski kapetan

Luka Modrić otkrio želju za 2017. godinu

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
27.12.2016.
u 18:36

"Želim biti zdrav i osvojiti što je moguće više titula. Da, sretan sam što se vraćam na posao", izjavio je Modrić

Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije i vezni igrač Real Madrida, vratio se u Madrid iz Dubaija prilikom čega je rekao kako u 2017. želi biti zdrav te osvojiti što je moguće više titula.
 
"Želim biti zdrav i osvojiti što je moguće više titula. Da, sretan sam što se vraćam na posao", izjavio je Modrić na madridskoj zračnoj luci Adolfo Suarez - Barajas prolazeći pored novinara koji su ga čekali ondje s pitanjima. Nije se htio zaustaviti, piše Index.hr. 
 
Modrić je prije devet dana iz Japana, gdje je Real Madrid osvojio naslov Svjetskog prvaka, otputovao na odmor u Dubai u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
 
U Madridu, pak, porezna uprava provodi istragu nad njime zbog sumnje na utaju poreza jer u Luksemburgu ima poduzeće gdje prima novac od reklama i sponzorskih ugovora. Istragom je obuhvaćeno još 36 osoba čija imena su izašla u dokumentima koje je medijima dostavila online platforma Football Leaks, a među kojima je i napadač Cristiano Ronaldo.
 
Real Madrid iduću utakmicu igra 4. siječnja protiv Seville u osmini finala španjolskog kupa. Prvi susret igra se na Santiago Bernabeu u Madridu.
 
"Kraljevski klub" je vodeća momčad španjolskog prvenstva s tri boda više od drugoplasirane Barcelone i utakmicom manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije